Elk seizoen de mooiste exemplaren

In onze collectie vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste merken. Onze damescollectie bestaat uit schoenen van diverse merken. Daarnaast vindt u in onze collectie ook pantoffels en wandelschoenen in verschillende uitvoeringen en klasses. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze damescollectie.

Onze damescollectie bestaat uit de volgende merken: Durea (excellent dealer), Wolky, (select dealer) Gabor, Hispanitas, Floris van Bommel, DL-sport, Think, Rehab, Xsensible, Footnotes, Stretchwalker, Poccopazza,  Waldlaufer, Verhulst, Hassia, Mephisto, Meindl, Stuppy, Birkenstock, Rohde.

Accessoires

Een mooi paar schoenen wordt soms nóg mooier met een knappe tas om de schouder. Of een luxe portemonnee die je vol trots tevoorschijn tovert. In onze winkel vindt u daarom ook verschillende fraaie accessoires om uw outfit compleet te maken.

bekijk ons aanbod accessoires

Trends voorjaar 2019

De mode voor voorjaar 2019 is sneakers, sneakers en nog eens sneakers! Maar wel in grote diversiteit. Zo zien we dit seizoen veel verschillende type zolen, van de fijne sportsneakerzool tot de grovere platformzolen. Witte sneakers zijn niet weg te denken, maar ook blauw,  groen, beige en rood is terug te vinden in de nieuwe collectie. Uiteraard is een gemakkelijk instappertje of een mooie pump ook in het straatbeeld te vinden. Metallics en prints versieren de schoenencollectie van dit voorjaar!

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel om zelf een beeld te vormen van de nieuwste mode voor het lente 2019!

meer over Durea

Ondek onze damescollectie

Zodra u bij Penninx Schoenen binnenloopt, vindt u op de begane grond van onze winkel een ruim aanbod aan damesschoenen. Stuk voor stuk geïnspireerd op de mode van dit seizoen.

Met verschillende pasvormen en breedtematen vindt u in onze collectie altijd een schoen die perfect aansluit bij uw voet. Zo hebben we damesschoenen in de wijdtes E tot en met K.